Om

Rebekka Drost

Personlig træner & coach

Power, sundhed og overskud

HVEM ER JEG?

HVORFOR VÆLGE MIG?


Kort og godt - jeg har selv været der!


Ud over en bred faglig baggrund så kender jeg selv ALT til at stå overfor skelsættende beslutninger der ændrer hele ens liv og dagligdag som vi kender den.


Jeg har selv ændret min livsstil, så det er lykkedes mig permanent at ændre mine vaner til det bedre og dermed gå fra en str. 46 til en str. 38, samtidig med at overskuddet og energien er vokset stødt.

Jeg tror på "det handler om kærlighed". Kærlighed til mig selv. Lysten til at prioritere mig selv og tage mig af mig selv.


Jeg har været helt nede at vende med stress - med daglige angstreaktioner, tab af kognitive evner og en krop der var ved at falde sammen, hvilket kom til udtryk gennem voldsomme hovedpiner, føleforstyrelser og en altoverskyggende træthed.


Jeg har været der - og jeg ved man kan komme tilbage igen.

Hvad enten det drejer sig om svære perioder i dit liv, store afgørende beslutninger, svær stress eller lang tids forsømmelse af dig selv.


Lad mig hjælpe dig med at gøre en forskel for dig selv!

SUNDHED FOR ALLE!


Jeg brænder for det gode, sunde liv!

Jeg tror på at at et sundt liv, sunde valg i forhold til kosten og vores aktivitetsniveau handler om egenomsorg og kærlighed til os selv.


Vores pragtfulde hjerner er i virkeligheden en anelse begrænsede på nogle områder.

Hvor mange kender ikke til det med at fokusere på forbud, alt det vi ikke må, og hvad er det så vi tænker på HELE tiden? Præcis!


Fokuser i stedet på alt det gode du gerne "må" og som giver dig og din krop en masse gode sager, og lad så efterhånden de gode sager fylde så meget at der ikke længere er plads til de dårlige.


TRÆNING OG BEVÆGELSE!


Vi er bygget til bevægelse, og når formen er god så findes der ikke noget bedre end at bruge og bevæge din krop.


Kender du det? Du sætter dig bag rattet i en bil der til daglig køres af den sødeste ældre dame der aldrig har omdrejningstælleren over 2000?

Bilen er langsom, og yder hverken økonomisk eller optimalt.

Efter et par uger med rask acceleration og pres på ydeevnen har bilen pludselig ændret karakter og yder nu meget bedre, er sjovere og hurtigere.


Hvem har siddet bag rattet i din krop den sidste tid?UDDANNELSE

I 2007 afsluttede jeg min personlig træner uddannelse, og har løbende holdt min viden opdateret, senest med endnu en træner uddannelse i 2017. Jeg er nu EREPS 4 certificeret personlig træner, den højeste certificering indenfor faget.

Herudover har jeg flere uddannelser inden for træning af grupper, herunder Indoor Cycling, Pilates og Yoga. I 2007 tog jeg også en uddannelse som SHOKK instruktør, et koncept med træning for børn i alderen 7-14 år.


Jeg er uddannet  cert. coach og stresscoach ved Axept A/S, i hhv. 2011 og 2016.


Faglighed er vigtig for mig hvorfor uddannelsen som coach er taget hos Axept A/S.

Som de eneste i Danmark udbyder de en coach- og kommunikationsuddannelse, der kombinerer det kompetencegivende og erhvervsrettede. Uddannelsen er godkendt efter ICF’s standarder for international certificering. Birgitte Jepsen, der er indehaver af Axept A/S, er uddannet psykolog og har udgivet flere bøger om emnet.


Med stress overbygningen har jeg opnået færdigheder og kompetencer indenfor stress-feltet, der gør mig i stand til at identificere stress, individuelle reaktioner og, identificere individuelle stressfaktorer og kunne coache i forhold til håndtering af stress og forebyggelse.


Jeg har gennem overbygningen opnået viden om bl.a.

Copingstrategier

Hjernen som med- eller modspiller

Stresskilder

Stressens biologiske og kemiske væsen

Mindfulness og kognitiv stresstilgang

Neurofeedback værktøj

Modeller og værktøjer til stresscoaching


Dette gør mig til en kvalificeret sparringspartner for erhvervslivet, i forhold til håndteringen af medarbejdernes trivsel, samt til en nærværende og kompetent stresscoach til den stressramte, hvad enten vi snakker akut stress,  udvikling af coping- og mestringstrategier og generel forebyggelse.

© Copyright. All Rights Reserved.

Rebekka Drost

Personlig træner & coach

Power, sundhed og overskud


Helhed og forandring. Erfaring, viden og knowhow.

Kom effektivt og sikkert i mål.

KONTAKT


Adresse: Berlin 28, 5463 Harndrup

Email: info@rebekkadrost.dk

Mobil: (45) 2812 - 8068

ÅBNINGSTIDER


Mandag - Fredag: 8.00 - 17.00

Lørdag: 8:00 - 13.00

Søndag: Efter aftale